Over ons

Fysiofit Ghijsen gelooft in een volledig geïntegreerde wereld van fysiotherapie, zorg, sport en welzijn. Door middel van een proactieve aanpak worden cliënten multi-disciplinair behandeld door een gecombineerde inzet van verschillende specialisten. Zo kun je bij ons terecht voor hoogwaardige therapie binnen elke specialisatie en zorgen we samen voor een gezond herstel. Bij Fysiofit Ghijsen krijg je de aandacht die je nodig hebt!

Benieuwd naar onze specialisaties?

Wij helpen je graag verder bouwen naar een betere gezondheid. Neem contact met ons op en kom langs voor een intake.

Missie

Als een gezond en bekwaam bedrijf streven wij ernaar in de zorg een professionele, prettige en hoogwaardig kwalitatieve omgeving te scheppen waarin cliënten en patiënten duurzaam herstellen van hun klachten en hen een structuur wordt geboden voor een vitaal levenspatroon. Wij bieden effectieve en efficiënte behandelmethoden zodat de resultaten optimaal zijn en een hoge tevredenheid wordt behaald.

Er wordt een kwalitatief hoogwaardige leer- en werkomgeving voor de medewerkers geboden waarin men zich verder kan professionaliseren en continue gebruik kan maken van de laatste behandelmethoden. Zo zorgen we als modern bedrijf voor het waarborgen van het welzijn van onze cliënten en patiënten.

Voor onze partners willen we een vooruitstrevend geoutilleerd bedrijf zijn waarin de samenwerking met de verschillende disciplines binnen de zorg op preventie, curatie en nazorg optimaal aanwezig is om onze brede doelgroep zo goed mogelijk te ondersteunen. Daartoe investeren wij in ons beleid, onze samenwerkingspartners, onze organisatiemiddelen en ons personeel.

Wij gaan samen aan de slag voor jouw gezondheid! Dat kan door verschillende losse of gecombineerde behandelmethoden van fysiotherapie, fysiofitness, krachttraining en welzijn toe te passen.

Onze praktijk is gebaseerd op het model “last-belastbaarheid”. In dit model gaan wij ervanuit dat ons leven bestaat uit “last”. Wij geloven dat veel problemen worden veroorzaakt door een verminderde belastbaarheid en eenzijdige beweging en voeding, zowel tijdens ons werkend als in het dagelijks leven.

Het ligt dan ook in onze kracht om inzicht te geven en de belastbaarheid en algemene fitheid van de cliënt en patiënt te vergroten. Daartoe zorgen onze gediplomeerde en mensgerichte fysiotherapeuten voor een doelgerichte en vooral persoonlijke behandeling.

In een speciaal op jouw doelen afgestemd behandeltraject zorgen we voor een vermindering in klachten en wordt voorkomen dat deze terugkeren. Tijdens en na de behandeling krijgt de patiënt of cliënt de mogelijkheid om aan een duurzame gezondheids- en conditieverbetering te werken. Dit allemaal in een prettige fitnessomgeving met onze goed uitgeruste trainingsfaciliteiten.

Medical Taping